SEPTEMBER GOALS + ARVONTAVINKKI

perjantai 8. syyskuuta 2017Vhdoin keksin ihan superkivan idean tähän nykysisustuksen ykkösjuttuun, joka meiltäkin tottakai löytyy - kiitos siitä Tiitiäinen & Tyllerölle! Ajattelin siis joka kuukausi tehdä siitä meidän perheen tavoitetaulun ja vitsi miten kiva siitä tulikaan. Se on hyvä joka päivä palautella mieliin sitä mikä on tärkeintä ja viime postauksessakin vinkkasin balanssin löytämisestä, joten tämmöiset päivittäiset muistutukset kodin paraatipaikalla ovat oikeasti salakavalan tehokkaita. 

Syyskuussa meidän perhe muistaa: 

- Liikkua paljon. Pidetään jokainen perheenjäsen kiinni jokaviikkoisista harrastuksista. Minä käyn jumpalla ja lenkillä useaan otteeseen viikossa, Tuomas tekee omia kuntojuttujaan kotona, Olivia käy tanssissa, futiksessa ja tenniksessä ja sitten käydään koko poppoo uimassa. Tekemistä riittää, mutta ompa vaan kivaa ja tervetullutta kesän jälkeen! 
- Hetkestä nauttimista. Tätä ei voi vaan tarpeeksi painottaa ihan koko ajan. Hektisen arjen keskellä se unohtuu liian helposti. 
- Bileeet! Nyt en tarkoita mitään kovan luokan joraamista baarin tanssilattialla, vaan Samuelin yksvee synttäreitä. Ne tulevat olemaan unohtumattomat bileet ihan varmasti <3 
- Pikkupäikkärit tekee jokaiselle hyvää. Yritän vähän opetella power napien ottamista, ettei etenkään ne päivät, kun olen töissä kävisi liian pitkiksi.  
- Terveellinen ruokavalio on ja pysyy pieniä yksittäisiä hetkiä lukuunottamatta. Tuntuu hyvältä, kun siitä on saanut nyt sen normin taas liian pitkän ajan jälkeen. 
- Pieni sotku kuuluu elämään ja opettelu sen sietämiseen on edennyt kesän aikana. Sotku tutkitusti kehittää lapsien mielikuvitusta vai miten se meni ja kukaan ei kuole, jos pölyt koristavat pintoja joskus pidempäänkin.. On sitä tärkeämpiäkin asioita välillä, kun tiptop koti!
- Kiltteys ja kauniisti puhuminen on mun ehdoton syksyn ykköstavoite. Välillä hermo jää jumiin liian herkästi ja sitten tulee ärähdettyä (etenkin Tuomakselle) läheisille liian herkästi. Mun ikuinen huono puoli, jota haluan vähän kehittää. Kiltteys ei koskaan mene hukkaan tai poistu muodista. 
- Syksy on tullut ja sille ei kukaan voi mitään. Oikeasti syksy on ihan superihana vuodenaika kaikinpuolin ja siitä täytyy oppia nauttiimaan, vaikka kesää jäisikin ihan hirmu ikävä. Kerrospukeutumista, kynttilöitä, vilttejä, ihania pipoja ja tunnelmaa - ihan parasta! 
- Ajassa pysyminen!!!! Ollaan oltu ihan aikatauluttomia lähes koko kesä, joten tämä aikataulussa pysyminen on teettättänyt mulle päänvaivaa. Ei me koskaan mistään supertärkeästä myöhästytä, mutta ihan aina menee liian täpärälle ja mulla menee hermo siihen. Eli ehdottomasti tärkeä tavoite tämän uuden arjen opettelussa! 

Näitä kirjaintauluja näkyy nyt paljon sisustuskuvissa ja mä tykkään tän muunneltavuudesta todella paljon ja mulla on monta ideaa mitä tämän kanssa keksin tehdä. Jos sulla on tämmönen, niin mitä sulla siinä on tai mitä siinä lukee? 

Ilouutinen teille, jotka haaveilette letter boardista omaan sisustukseen! Tässäkin postauksessa näkyvän kuvan alla @aijaii instatilillä on nyt kirjaintauluarvonta voimassa ensi perjantaihin asti! Sen lisäksi koodilla MINIMELETTER2017 saa kaikista lisäkirjainpaketeista (keltainen, vihreä, pinkki ja iso valkoinen) -50% alennusta tämän arvontaviikon ajan!

Taulu saatu tiitiäinen & tylleröstä brandrepin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti