YKSIVUOTISSYNTTÄRIKUTSU

keskiviikko 13. syyskuuta 2017Hei hirmu vähän olen kerennyt teille höpöttelemään Samuelin tulevista yksiveesynttäreistä! Ajoissahan minä periaatteessa aloitin, mutta jotenkin silti kaikki ovat kasautuneet ihan viimeisille päiville. Luulen kuitenkin, että saadaan kaikki kasaan ihan sillä, ettei mun tarvitse tehdä kaikkea itse ja yksin. Tänä vuonna teemana on rustiikkinen metsä ja metsän eläimet ja voi kun oon innoissani mun koristelu- ja herkkusuunnitelmista. En oikein tiedä, että mennäänkö more is more vai less is more -linjalla, mutta ehkä tyylilleni uskollisena se on kuitenkin se överi ennemmin kuin vajari, kun kerran juhlista on kyse. Jokatapauksessa mun suunnitelmat vaativat hieman puusepän taitoja ja paaaaljon vihreää ja kukkaa - ah! Tuskin malta odottaa tätä puolitoista viikkoista!!! Kaipailetteko te jotain inspiskollaasia, vai maltetaanko odottaa juhlapäivään saakka?

Kuvailtiin muutava viikko sitten smash the  cake -kuvia, joista sitten tein myös kutsun lähetettäväksi. Mä niin rakastan tehdä noita kutsuja vaikka pieni stressi niiden kanssa meinaakin aina pukata. Smash the cake -kuvat on kyllä parasta ikinä kaikesta siitä sotkusta huolimatta <3 Samuel pysyi tottakai tyylilleen uskollisena, eikä ihan liikaa revitellyt herkkunaamoissaankaan, mutta pieni ilonpilke paistaa silmistä aina! 

Näiden kuvien kakun tein muuten itse ja vaikka se näyttää melko upealle, niin maun ja koostumuksen kanssa hieman ontui, joten ulkoistin sitten kuitenkin kakunteon ja just ihana näin - saadaan Marjolta taas varmasti ihan superupee ja herkullinen kakku. En mä kyllä kestä, kun toi minimies on niin iso olevinaan ja niin maailman suloisin tapaus. En malta odottaa sitä, kun hän saa tyytyväisenä nauttia sankarin roolista ja kaikesta siitä huomiosta - viime kerrasta hän ei tajunnut hölkäsenpöläystä. 


Edelleenkin rakastan kovaa tätä tapaa lähettää paperikutsuja. Ensinnäkin kuvaukset niitä varten ovat aina kivoja, toiseksi pääsen toteuttamaan itseäni niitä suunnittelemalla sekä tekemällä ja kolmanneksi musta on ihana ilahduttaa läheisiä tämmöisellä muistolla. Ihania kirjeitä tipahtelee liian harvoin postilaatikosta muutenkin. Hassua miten aina se uusin kutsu on se mun lemppari ja omasta mielestä parhaiten onnistunut. Mihinhän sitä ylletään, kun nää tyypit täyttää 18 tai pääsevät ylioppilaiksi? Ja siis todellakin teen heille paperikutsuja vielä silloinkin! Ehkä jopa heidän hääkutsunsakin teen - jep. Ihan ehdottomasti!


7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kortti ja ihana teema! Kiva nähdä sitten kuinka oot sitä toteuttanut :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana kutsukortti! Pitäisiköhän itsekin..? Missä/miten nämä on tehty/teetetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan alusta asti väänsin itse eri ohjelmia käyttäen :) kuvanmuokkausohjelma ja sit picmonkey.

   Poista
 3. Toi kortti on niin hyvä! Ihailen aina sun tarmoasi näiden juhlien järjestelyjen kanssa, itse sitä vaan menee siitä mistä aita on matalin, vaikkakin hyviä juhliahan niinkin tulee.
  Silti odotan kovasti synt tarkoista uusia ja kyllä niistä saa inspiraatioo vaikka ei itse sitten kuitenkaan jaksa toteuttaa niitä :D

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin siis sun postauksia juhlista :D

   Poista
  2. Mä vaan tykkään suunnitella ja tehdä - siitähän se johtuu :) mikään juhla ei silti ole parempi kuin toinen ja jokaisen juhlan pitää näyttää juhlittavalta <3 jokainen tekee tyylillään ja niin on paras!

   Poista