ENSILUMI JA HUIKEA ALEKOODI LASTEN TALVIVAATTEISIIN

tiistai 31. lokakuuta 2017Melkeinpä tasan viikko sitten ensilumi satoi maahan ja voi sitä innon määrää, joka Oliviasta samantien pulppusi. Heti lähti tarinat joulusta ja tontuista liikkeelle ja lumiukko ois pitänyt heti saada mennä rakentamaan siitä loskasta. Katseltiin lumisadetta ystävän ikkunasta ja toivottiin, että se pysyisi maassa edes sen verran aikaa, että ehditään ulos leikkimään. Turussa heiteltiin muutama lumipallo ja taisi Olivia sitä syödäkkin jokusen kokkareen. En jaksanut edes kieltää, kun musta se into oli vaan niin suloista. Turun lumisäät menivät enemmänkin keskustan lätäköiden yli pomppiessa, mutta onneksi se lumi pysyi maassa siihen asti, että ehdittiin perjantaiaamuna läheiseen leikkipuistoon leikkimään pieneen pakkassäähän. 

Olivia kiipeili aura-auton jättämissä kinoksissa, teki lumienkeleitä ja potki lumikökkäreitä minkä ehti. Samuel sen sijaan kompastui joka ikiseen pieneen kökköön ja vähän väliä hän oli naama hangessa. Naureskeltiin Olivian kanssa hänen touhuilleen koko ajan, mutta luulen, että meidän mielestä se oli hauskempaa kuin Samuelin omasta mielestä. Muistin taas kuinka kivaa se aina on, kun posket punertavat, pipo valuu silmille tai niskaan, hiukset tarttuvat poskiin, hanskat on huonosti, vaatteet ovat tiellä ja kaikkialla on vaan ihanan valkeaa ja nättiä. Onhan se myönnettävä, että runsasluminen, pikkupakkanen ja kaunis talvi on kaikin puolin ihana. 

Vaikka talvi ei olisi juuri tuollainen täydellisen ihana, niin siedettävämmän siitä saa ehdottomasti oikeilla ulkovaatteilla. Vaikka vaatteiden määrään ja paksuuteen on taas totutteleminen, niin se, että niissä on kuitenkin helppo liikkua, ovat oikeasti lämpimät ja teknisiltä ominaisuuksiltaan täydelliset sekä ehkä jopa näyttävätkin kivalta, on ihan superiso plussa! Ozbabyn kanssa lyöttäydyttiin jälleen yhteen ja tilailin tuntuvan alennuksen kanssa Olivialle lisää toppaa, koska kuten takkikin, niin haalarikin oli yllättäen kutistunut kesäsäilössä. Tilasin Reiman Serkku -untsikan, Reiman Vinha -toppahousut sekä Vilkku -hanskat. Tuo takki on aikalailla täydellinen, ihanat nahkayksityiskohdat ja tuo malli on vaan perfect kaikin puolin, puhumattakaan teknisistä ominaisuuksista! Tuota takkia olen ihastellut jo ihan alkusyksystä asti. Ja nuo hanskat kun tupsahtivat paketista, niin Olivian reaktio "äiti näillä hanskoilla mä näyn varmaan avaruuteen asti!" ja oon aika varma, että hän oli enemmän kuin oikeassa - huippukeksintö laittaa hanskat kokonaan heijastinpintaisiksi ja pitävät vettä tosi hyvin plus ovat tosi lämpimät. Samuel sai tuon Reiman Gotland -haalarin synttärilahjaksi, mutta sitäkin löytyy Ozbabyn sivuilta vielä useassa koossa - sekin on niin täydellinen haalari pikkuihmisille! Meidän lapset ovat suhteellisen mustanpuhuvia tänä talvena, mutta jotenkin ihan piristävää meidän väri-iloittelujen jälkeen. Olivian pipo on ihana väripilkku ja Samuelillekkin pitäisi vielä löytää täydellinen väripilkkupipo villaisena jostain!

Viimeksi pyysin teiltä apua meidän toppavaatehankintoihin ja nyt olisikin mun vuoro auttaa teitä aika isosti! Nimittäin nyt olisi aika huikeaa alekoodia tarjolla teille! 31.10. - 5.11. (ti-su) välisenä aikana koodilla minimeblogi saa Ozbabyn nettikaupasta -25% alennusta talvihaalareista, -takeista, -housuista sekä asusteista eli hanskat, pipot ja kaulurit. Nyt on ihan huikea tilaisuus viimeistään päivittää talven ulkovaatetilanne ajantasalle ihanilla tuotteilla! Olis ihana kuulla, että mitä meinaatte tilata!!! Nyt sit vaan kaikki sormet ristiin, että lunta alkaisi pysyvästi tupruttamaan marraskuussa ja saatais pitkästä aikaa runsasluminen talvi myös tänne Länsi-Suomeen <3 Olis muutenkin kivempi pukeutua noihin mustiin toppavaatteisiin, niin että maa olisi valkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti