LISTA IHANISTA ASIOISTA

perjantai 13. lokakuuta 2017Viime aikoina mulla on ollut joku ihmeen negatiivisuusvyyhti, joka ei tunnu aukeavan millään. Kivoja juttuja päivät täynnä, mutta silti jotenkin koko ajan mieli maassa, tunnit loppuu kesken ja mikään ei jotenkin vaan onnistu ja hymy on melko tiukassa. Lueskelin jostain, että kannattaisi tehdä lista ihan niistä pienimmistäkin asioista, jotka päivän aikana saa hymyn kasvoille ja kummasti taas mieli paranee, kun muistaa kuinka ihania ihmisiä ja juttuja on elämässä ihan koko ajan. Kuitenkin hymyilen joka päivä useasti, mutta ne unohtuvat niiden isompien negajuttujen varjoon liian helposti. Mun mielestä just tänä aurinkoisena (epä)onnen ihanana perjantaina oli hyvä hetki koota päivän syyt mun hymyyn.

- Viikonloppu alkaa! Aina syy hymyyn!
- Aurinko ja aurinko ja aurinko. Olin jo melkein romahtamispisteessä sen jo viikon kestäneen nonstop sateen kanssa. Tänään on ollut hymy herkässä jo ihan vaan ton auringon takia.
- Sain herätä ihan omia aikojani puoli kymmenen ja Samuel heräsi itsekseen kymmeneltä. Tolla jaksaa hymyillä jo useamman päivän.
- Mun sisko heräsi meillä ja lapset olivat ihan yhtä hymyä asiasta kuin minäkin.
- Samuelin kävelyinto kasvaa taas askel askeleelta ja niin suloista, kun Olivia on hänen suosikkitsemppari, joka saa hänet kävelemään pisimpiä matkoja.
- Kävelylenkki kauniissa puistossa auringonsäteiden alla.
- Onnistunut perusmeikki, jonka teen lähes joka päivä :D Mutta ei se aina onnistu nappiin.
- Satsumat maistuvat vihdoin hyvältä.
- Tilasin lisää talvivaatteita lapsille. 
- Pyykkikorissa on vain kaksi (!!!) vaatetta. (en usko, että on enää siinä kohtaa, kun tämän julkaisen.. mutta oli hetken ja se hymyilytti!)
- Päivällinen Porin yhdestä parhaimmassa ruokamestassa.
- Samuelin mielettömät tanssimoovit. 
- Tuleva mökkiviikonloppu Olivian kanssa.
- Mulla on ollut kirpparilla kamaa jo päälle viikon ja vieläkin oon miinuksella, mutta tänään meni 9 e arvosta tavaraa.
- Samuelin mieletön huumorintaju. Hän matkii ilmeitä ja tekee just niitä juttuja, jotka saa meidät varmasti nauramaan.
- Olivian ensimmäinen joululahjatoive: "tatu ja patu -kirja" ja siihen perään "ei se haittaa, jos oon tuhma ja saanki risuja, mä tykkään risuista." En kestä miten noi pienet voi nähdä hyvän ihan kaikessa <3
- Täykky neule, joka on päällä 24/7.
- Lasten ihanat karkkiulkovaatteet.
-  Löysin aamupäivästä hukkuneen Sampan tumpun puistosta iltapimeällä - oli pakko käydä ettimässä se. Leikittiin Olan kanssa ryhmä hau -etsiviä taskulampun kanssa ja sovittiin, että saadaan palkinto, jos löydetään. Oli hauskaa!
- Iltaiset take away -lattet autossa siskon kanssa. Toi mieleen ne ajat, kun olin juuri saanut ajokortin ja ajeltiin muuten vaan siskon kanssa ja parannettiin maailmaa take away -kahvien kanssa.
- "Muutama" suuhun eksynyt hullareilta ostettu Lindt suklaapallero. Ne on niin hyviä.
- Teekuppi ja Vain Elämää -tanssahtelut Olivian kanssa.
- Olivian tennistreeneisöpöily <3
- Kaikki halit, joita olen saanut, etenkin ne spontaanit.
- Siisti koti.
- Sampan pitkät päikkärit.
- Noi maailman ihanimmat kuvat, jotka mun sisko tänään otti!!!

Aivan ihana melko tavallinen päivä. Tästä on oikein hyvä aloittaa varmasti onnistunut viikonloppu. PS. Muistakaa viime postauksen arvonta - viikonloppu aikaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti