TALVEN VARUSTEET - HELP!

keskiviikko 4. lokakuuta 2017Heheii, meikäläisiin iskikin syksy ihan kunnolla päin näköä. Synttärihulinoiden jälkeen ajattelin, että nyt voi taas hieman hengähtää ja vaan ottaa arki rennon letkeesti. No.. eipä siinä kauaa kerennyt hengähtää, kun ensin Samuel otti rokotukset superraskaasti ja kipuili niitä, sitten Olivia sairastui johonkin ihme tautiin, jonka jälkeen Samuel tuli uudestaan kipeeksi vähän vielä pahemmin. Ei kai olekaan olemassa lapsiperheen syksyä ilman sairastelukierteitä, mutta nyt sais kyllä riittää meikäläisten osalta taas hetkeksi - joohan? 

Vaikka vielä elelläänkin lokakuuta, niin katseet on myös käännettävä jo hieman talven puolelle. Olen aina ollut äiti, joka ostaa lasten ulkovaatteet sillon, kuin kausi on jo päällä ja rekeistä otetaan ne mitä on jäljellä. Kateudella olen aina seurannut muita äitejä, jotka jo tyyliin kesällä hamstraavat aleista talvivermeitä tai ovat heti kauden alettua kärppänä ostamassa haluamansa. Tänä vuonna on meilläkin asiat hieman toisin, ainakin joltain osin! Yhteistyössä Jollyroomin kanssa saatiin Olivialle tuo sininen didriksons toppatakki ja Samuel sai synttärilahjaksi mustan toppahaalarin - jes pieni paino pois hartioilta tämän talven osalta. Ja noita takkeja on monessa herkkuvärissä ja mun oli niin vaikea päättää meille oikeaa väriä - mikä on teidän mielipide tähän siniseen? Vielä olisi kuitenkin jotain asusteita ja Olivialle housut hankittava ja varmasti joku muukin vielä ilmenee ja niitä sitten juostaan kaupoista just silloin kun ne pitäisi jo olla - perus meikkis.

Mun pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja hakemaan vielä varastosta kaikki viime vuoden talvivermeet ja mätsäillä ja kokeilla muutkin takit ja muut ja pohtia kunnolla mitä me tarvitaan. Ajattelin että Samuel pärjää yhdellä kunnon pipolla, hanskoilla ja kaulahuivilla sekä tuolla haalarilla. Olivialla on pipoja muutama ja ehkä yksi hankintalistalla, toppahanskat, haalari ja tuo parka sekä toppahousut. Talveen soveltuvasta kaupunkitakista en ole varma, että onko se vielä sopiva. Kenkiä meillä on vain molempien Timberlandit. 

Siis mä ole näissä niin huono ja kiitollinen Jollyroomille avusta, mutta vielä tarvisin teidänkin apua. Mitä kaikkea me tarvitaan kahdelle lapselle talveen? Tähän Suomen loskamoskatalveen, pitäen mielessä, että käydään myös Lapissa talvella. Oon jotenkin jo nyt ihan väsynyt miettimään näitä, joten apu olisi enemmän kuin tarpeen! Kiitos jo etukäteen siis siitä!

Didriksons takki sekä hattu saatu yhteistyönä Jollyroomin kanssa. 


2 kommenttia:

  1. Goretex kengät ihan ehdottomat suomen talveen, menee jo heti ennen lumia kun ilmat jo viilenneet ja niillä mennään kevääseen asti. Näin meillä jo useamman vuoden. Kuomat olen ostanut joinain talvina jos kovaa pakkasta tai juuri esim. Tuo lapin matka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo ikinä ollu goreja! Ollaan kyl pärjätty, mut mut pitäsköhän kokeilla. Jos vaikka en vaan tiedä paremmasta nykyhetkellä?!

      Poista