TEAM LÖYSIN RANTEIN

tiistai 21. marraskuuta 2017Yhteistyössä Mysteeri Turku

Olen jo aikasemmin kertonut siitä kuinka innostuin pakohuoneista monen muun tavoin, kun Viivi vei mut sellaiseen ekan kerran vuosi sitten mun synttäreinä. Se ei ollut mikään succee, vaikkakin ihan superhauskaa meillä oli, mutta tosiaan kaksi humanistipäätä matemaattisessa huoneessa ei ollut mikään täydellinen yhtälö. Toisen kerran mentiin nelistään hupputiimillä Tuomaksen, Ekin ja Lauran kanssa, mutta minä ja kolme ekakertalaista oli kanssa vähän kinkkinen eikä me tietenkään ulos päästy (ei auttanut sekään, että Tuomas ja Elias l e i k k i, niillä vihjeillä....). No nyt mä halusin jälleen synttäreinä pelaamaan Turun Mysteerin paholaisluokkaan ja tällä kertää koitettiin Viivin kanssa, että jos noi pojat auttais ihan pikkusen meitä ihan vaan niissä matemaattisissa jutuissa ja me hoidettas sit loppu kotiin - ja ette ikinä arvaa!!! Päästiin ulos ja tehtiin huone-ennätys!!! Kieltämättä oltiin aika huipputiimi, kaikilla aikasempaa kokemusta pakohuoneesta, pari matemaattisesti tosi taitavaa ja pari tälläistä vähän luovempaa ja räiskyvämpää tyyppiä, joilta ei lopu ideat kesken. Kelloon jäi joku päälle 19 minuuttia, kun saatiin paholaisluokan ovi auki. 

ps. tiiminimi on rakkaan aviomieheni keksimä ja Viivin kuvittama. Aika symppis tiimi <3

Mysteerin Paholaisluokka
"Aivan kuin ala-asteesta olisi kulunut vain hetki… Noista ikivanhoista ajoista biologian opettaja Riikosen tunnit jäivät erityisesti mieleen omituisuutensa vuoksi. Riikosen nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhun mukaan herra Riikonen on muuttunut vanhoilla päivillään entistäkin erikoisemmaksi ja siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin. Nyt Riikosen on lähettänyt merkillisen luokkakokouskutsun, jossa hän kertoo jäävänsä pian eläkkeelle ja siksi haluavansa antaa viimeisen luentonsa teille. Raikaako tunnilla “ekaneka tokantoka” vielä viimeisen kerran vai onko kokouksen syy jokin aivan muu…?"

Huoneesta en tietenkään voi paljastaa mitään enkä ottanut sieltä kuviakaan, mutta sen mitä voin tehdä on suositella Mysteerin pakohuoneita ihan koko sydämestäni. Viivi on käynyt useammassakin heidän huoneessaan ja kehui kovasti kaikkia. Mysteerin huoneita löytyy Turusta, Tampereelta, Oulusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Porista. Pikkujouluaikaan pakohuoneet ovat todella kovassa käytössä, mutta varmasti löytyy vielä jotain aikoja, jos pikkujouluihin tarvisi äkkiä järjestää jotain superkivaa actionia! Ja nyt kun pääsin joululahjavinkkien jakelun makuun, niin lahjakortti pakohuoneeseen on pakko lisätä joulun must-have lahjoihin! Itse olen saanut ja antanut sellaisen lahjaksi ja en voi kuin suositella. 

Tuntui kyllä superjännältä päästä ulos, vaikka en mä aikaisemmin ole mitenkään pettynyt ollut siihen, että ei olla päästy ulos. Nyt tavallaan harmitti, että se kiva loppui niin pian - haha! Mä voisin ratkoilla noita juttuja vaikka kuinka kauan eikä tarvis ikinä päästä ulos. Mutta sitten taas, olihan se aika hienoa rikkoa ennätyksiä - oltiin me vaan niin hyviä! 

2 kommenttia:

 1. Me käytiin pakohuoneessa työporukalla viime pikkujouluissa ja oli kyllä ihan huippukokemus! Jotenkin sitä vaan heittäytyi siihen tarinaan mukaan ja adrenaliini virtas kun koitti viime hetkillä ratkoo tehtävää ja ulos mekin päästiin. Ja vitsi miten kiva lahjaidea, saattaa päästä itsekin hyötymään lahjasta :D

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ehdottomasti!! Musta olis ihana saada lahjakortti taas tämmöseen! :)

   Poista