3 x TÄMÄN JOULUN LEMPPARILELU & ARVONTAVINKKI

sunnuntai 3. joulukuuta 2017Yhteistyössä Leikkien

Moni vanhempi varmasti jakaa mun tuskani siitä, kun haluaisin kovasti vaikuttaa leluihin joita lapset saavat, mutta tottakai tärkeintä silti olisi, että mieltymykset menisivät lapsilla ja vanhemmilla yksi yhteen. Tottakai mun lapset saavat leikkiä millä ikinä he tykkäävät, mutta mun on myönnettävä, että yritän puskea heitä enemmän siihen suuntaan, että lelut olisivat pitkäikäisiä, kehittäviä ja lapsen mukana kasvavia. Leikkien onkin juuri näissä asioissa 100% parhaimmasta päästä oleva lelukauppa. Leikkien lelukutsu -postauksessa kerroinkin jo, että valkkailin meille tulevat lelut ihan sen mukaan mistä lapset itse pitivät eniten ottaen mun kriteerit huomioon ja joiden kanssa voisin kuitenkin mennä takuuseen, että lapsetkin pitäisivät. 

Mad Mattr oli ihan selkä Olivian juttu ja he vetäytuivätkin leikkimään massalla kaverin kanssa nurkkaan heti, kun eisittelijä otti sen esille. Muovailuvahat ja -hiekat ovat aina olleet lemppareita ja tuon Brick Maker -paketin saamisen jälkeen ei ole juuri muuta tehty kuin "legoja". Pienen harjoittelun jälkeen Oliviakin oppi tekemään noita legoja tuosta massasta ja vitsi miten koukuttavaa hommaa se on - sekä se tekeminen, että niillä rakentelu. Tuo massa on tosi helposti käsiteltävää, irtoaa pois ja jotenkin murustelee ja sotkee paljon vähemmän kuin muut vastaavat tuotteet mitä meiltä löytyy. Mä olen luopunut jo kokonaan tavallisista muovailuvahoista sen takia, että ne kuivuvat niin nopeasti, vaikka aina pidettäisiinkin purkeissa. Mad Mattr on siitä loistojuttu, että sen voi vaikka vahingossa unohtaakin siivota pois ja se ei kuivu mihinkään koskaan. On kyllä äidin, isän ja tyttären mielestä ihan yks ykköslelujutuista!

Smartmaxin Animal Train oli kutsuilla vähän joka ikäisen suosikkilelu, joten se oli selkeä valinta Samuelille. Helppoa rakentelua, turvallisia ja kestäviä osia, kivoja värejä ja lelu, joka kestää aikaa, koska päälle neljäveetkin sitä täällä kokoilivat. Olivian mielestä hauskinta on yhdistellä eläinten peppuja keskenään (tottakai!) ja sitten taas Samuel rakastaa tunkea konduktööriä siniseen vaunuun, mutta ei saa sitä sieltä itse pois - sata kertaa päivässä sama homma. Osia voi yhdistellä miten tykkää ja kaikki sujuu tosi helposti, meidän Samppakin siis osaa jo yhdistellä noita vaunuja ja eläimiä kokonaisiksi. Pallot tuppaavat pyörimään hukkaan, mutta päivän ohjelmaan kuuluukin niiden jatkuva etsiminen :D Tämä on muuten valittu vuoden 2017 leluksi, enkä kyllä ihmettele!

Meidän kutsujen silti ehkä suosituin lelu lähes kaikkien mielestä oli Punahilkka -peli. Pelin ideana on tehdä ohjeen mukainen asetelma laudalle ja sen jälkeen tehdä tienpaloista kujat punahilkalle sekä sudelle. Olivia on aina ollut tosi hyvä logiikkapeleissä ja -leluissa ja tämä iski häneen heti. Onhan tuo tosi houkuttelevan näköinenkin peli ja just sopivan haastava. Välillä sohvalta kuuluu epätoivoinen kitinä, kun tienpätkät eivät mene yksi yhteen ja apua olisi saatava, mutta välillä kuuluu taas iloiset "jeee mä osasin ihan ite" -huudot. Eli tuon pelin tehtävät ovat just sopivan haastavia nyt ja varmasti ovat vielä pitkään. Tämmöset jutut on niin mun mieleen, kun nämä haastaa ajattelemaan leikin kautta ja parasta tässä on vielä se, että Olivian ei tarvitse tätä pelatessa pelätä, että palat olisivat Samuelille vaarallisia. Ei ole tämäkään peli turhaan voittanut Ruotsissa vuoden 2017 lasten pelin titteliä! 

Päätettiin Leikkien kanssa laittaa pieni arvonta käyntiin @aijaii -instagramin puolelle! Siellä olisi mahdollisuus voittaa joko Mad Mattr The Ultimate Brick Maker x6 tai SmartGamesin punahilkkapeli. Nyt sit viimeistään luomaan instaan tiliä, että pääsee osallistumaan näihin arvontoihin! Meidän lapset ovat nyt siis tehneet testityön ja voin käsi sydämellä, tälläisenä hyvin kriittisenä leluäitinä sanoa, että nämä lelut tikkaavat jokaisen boksin, joita me leluilta vaaditaan! Nyt siis kaikki joulupukin apulaiset leikkien.fi sivustoille tilaamaan nämä tämä joulun ykköslahjat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti