MARRASKUUSSA TAPAHTUI

perjantai 1. joulukuuta 2017
Pieni somehiljaisuus on johtunut ihan rehellisesti siitä, että aikaa ei ole. Viimeisen kuukauden olenkin saanut tehdä töitä ihan täydet viikot ja päivät, joten aika todella on ollut  kortilla. En voi enää yötä myötenkään tänne kirjoitella, koska aamulla on oikeasti oltava jo kahdeksalta skarppina eikä ole varaa koomailla lasten kanssa aamupuuhissa puolipäivään asti. Olen illalla kymmenen jälkeen ihan rikki ja teen niin sanotut pakolliset hommat silloin ja muuten pyrin hengailemaan tottakai lasten kanssa niin paljon kuin mahdollista. Marraskuu on ollut siis erilainen, ihana, mutta aika rankkakin osaltaan. Tuntuu, että ihan vasta kerroin teille meidän lokakuun kiemurat, mutta niin se aika vaan menee, että nyt ollaan jo joulukuussa! Töitä mulla riittää vielä päälle viikoksi ja sitten saadaan varmaan lasten kanssa alkaa odottamaan joulua kaikki yhdessä kotona.

Marraskuussa minä:

- Olen sijaistanut neljää eri opettajaa. Jokainen sijaisuus on ollut todella opettavainen ja mieluisa. Olen kyllä niin etuoikeutettu, kun saan tehdä tätä hommaa jo nyt.
-  Olin elämäni ensimmäisissä "firman pikkujouluissa".
- Leikin supertonttua meidän lapsille. Supertonttu on häärännyt meillä vaikka mitä, siitä lisää myöhemmin... 
- Sain seisovat aplodit oppilailta.
- Olen vain vain paristi muistuttanut Oliviaa siitä, että tontut ehkä kurkkivat ikkunoissa... Iiihan vaan paristi.
- Täytin 28 -vuotta.
- Olen tutustunut hurjaan määrään uusia ihmisiä - niin kivaa.
- Olen sietänyt ihan tosi hyvin sekaista kotia - hyvä minä! Okei välillä sekosin, mutta noin niinku pääsääntösesti siedin.
- Kävin katsomassa Tuomaksen kanssa tuntemattoman ja tykkäsin tosi paljon.
- Pääsin mun lemppareiden kanssa ulos pakohuoneesta. Kauheen fiksu olo tuli.
- Sain donitsikakun.
- Olen pitänyt tiukkaa kuria herkuttelussa - jes vihdoin se on onnistunut! Niin hyvä ja kevyt fiilis!
- Ostin meille uuden löhösohvan ja tykkään siitä niin hirmusesti. Miksen mä ole muuten saanut aikaseksi esitellä sitä täällä? No kohta korjaan sen asian.
- Ostin meille vihreän sohvan.
- Itkin Ikeassa, koska ostin meille vihreän sohvan.
- Sain lapsille täydelliset hoitopaikat keväälle. Niin onnellinen vaikkakin ahdistaa hurjana laittaa Samuel päivähoitoon.
- Olen metsästänyt täydellistä villakangastakkia tuloksetta.
- Ripustin meille kymmenet (10!!) jouluvalot yhteensä. Kyllä. Kymmenet. Nyt vaan yhdet lakkas toimimasta... just ne, jotka oli ihan super v-mäiset laittaa. En ehkä kestä.
- Ollut iloinen, kun mun esikoinen opetti veljelleen yhden sanan ja se on kakka. Samuel sanoo kakka ja vaan kakka. Tärkeä toki sekin.
- Olen kuvista päätellen ollut ahkera yhteistyökumppani marraskuussa. Mut on ollut ihan oikeasti tosi ihana tehdä ihanien yritysten ja ihmisten kanssa yhteistyötä. Vaikka en leipää niillä tuo pöytään, niin seison kaikkien tuotteiden takana ja nautitaan jokaisesta tuotteesta täysiä. Vielä on muuten kivoja juttuja joulukuullekin tiedossa!
- Ollaan Samuelin kanssa laulettu äänemme käheäksi joka päivä.
- Olen saanut joka päivä hellyydenosoituksia Olivialta. Hän on vaan niin mun bestis kaikin puolin <3
- Ekaa kertaa ikuisuuksiin vietettiin parisuhdevkl ja vitsi miten kivaa se oli.

Joulukuu on sanomattakin selvää se vuoden maagisin kuukausi. Joka päivälle riittää tekemistä ja lasten intoa ja joulumieltä on ihana seurata. Tänään avattiin eka luukku ja se Olivian aito onnellisuus oli ihan käsinkosketeltavaa ja kuinka intona hän oli, kun tajusi, että supertonttu todella tietää mistä hän pitää... niinhän se tietää <3 Innolla odotan joulukuun etenemistä ja vaikka töissä on ihanaa, niin odotan meidän yhteisiä jouluisia vapaapäiviä lasten kanssa. Vitsi miten tykkään marraskuun kuvista muuten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti