HUOMIOITA UUDESTA ARJESTA

maanantai 8. tammikuuta 2018Muutama huomio meidän uudesta arjesta. 

- Oma vika, jos et mene itse tarpeeksi aikasin nukkumaan. Varsinkin, jos olen illat yksin, kun Tuomas on töissä, niin jostain syystä menee ihan typeräksi valvomiseksi. 
- Tulee ihan superhyvä mieli, kun ei luo lapsille sitä kiireentuntua aamuisin, (vaikka kiire on aina). Toki koko ajan pitää hoputtaa, koska muuten tuo vanhempi ainakin vain koomaisi lastenohjelmien edessä. 
- Luojan kiitos päiväkodissa saa aamupalan. 
- Töihin on ihan turha raahata kaikkia materiaaleja siinä toivossa, että kerkeiäisi niitä hetken selailemaan. Ei niitä kerkeä edes laukusta nostamaan esiin. Ehkä viikonloppuna sitten.. 
- Töiden ja päiväkodin alettua aikaa liikunnalle löytyy vielä entistäkin vähemmän. Heti, kun tilanteet vähän asettuvat rutiiniksi, niin se aika pitää kaivaa esiin. 
- Tuomaksella on päivystys aina silloin, kun mä eniten tarvitsisin apua. 
- Ajatus siitä, että lasten vieminen hoitoon 7.30 tulee aina olemaan vaan ja ainoastaan mun homma on todella paljon pahempi kuin se todellisuus. Tuo ajatus silti kauhistuttaa mua ihan hirmusti. Ehkä se helpottaa, kun aamut muuttuvat valosammaksi. 
- Kahdella lapsella on tuplasti vaatteita joita pitää muistaa ottaa mukaan. Ylläri. Ja aina jotain unohtuu ottaa mukaan päiväkotiin.
- On ihan todella hankalaa selittää millään kielellä maahanmuuttajalapsille meidän presidentinvaaliehdokkaista. Meillä on koululla siis nuortenvaalit ja piti tottakai esitellä ehdokkaat oppilaille. Yritä siinä selittää selkosuomella ja arabialla ja vielä tilanteessa, missä todella monen lapsen mielestä ehdokas, jonka slogan on "Suomi takaisin" on todella kaunis... Kun ei viitsisi mitään vaalipropagandaakaan harjoittaa :D
-  Vihaan pukea talvikenkiä ja niitä hiton lenksuja sinne kenkien alle. Kevät ja kesä - olet enemmän kuin tervetullut! 
- Ruoan on oltava valmiina joka päivälle! 
- Lasten kanssa voi mennä suoraan päikystä kauppaan. Ei he siellä raivoa, kotona vasta! 
- Mun aamujen pelastus on se, kun Tuomas tekee mulle aamupalan. 
- En muuten edes muista, että koska meillä on viimeksi siivottu, mutta eipä kyllä kiinnostakaan just nyt. 
- Päikkylapsesta ei räkä lopu ikinä. 
- Mun lapset on kyllä ihan ykkösiä! Ja ne maailman tärkeintä työtä tekevät hoitotädit <3 

Kaikki on mennyt niin hyvin! Pientä raivoa saatiin osaksemme viime viikolla Samuelilta ja Oliviakin oli vähän kärttynen illalla. Meillä oli kuitenkin Olivian kanssa ihana viikonloppu ja Samppa ja Tuomas viihtyivät täällä hyvin poikien kesken, joten kaikki olivat ainakin tänään jotenkin rentoutuneempia. Lapset ovat tykänneet päikystä ja koskaan ei ole kukaan jäänyt sinne itkemään tai muutenkaan harmistellut. Lapset leikkivät yhdessä ulkona ja Samuel kuulemma rakastaa nähdä siskoaan siellä. Tädit kehuvat kovasti ja kaikki on hyvin. Töitä on paljon, niitä on kiva tehdä enkä malta odottaa, että pääsisin siihen mun flowhun kiinni. Vähän on vielä hakemista, mutta mulla on aika isot suunnitelmat, kuhan kaivaisi aikaa kaikkeen suunnitteluun jostain niin pieni työstressikin alkaisi helpottaa. 

Aamuherätyksiä lukuunottamatta kaikki on siis oikein jees <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti