RETKI HELSINKIIN

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018Hui! Jälleen tuli ihan hullun pitkä tauko kirjotteluun. On ollut jälleen kova ikävä kirjoitteluun, mutta kun asiat on laitettava tärkeysjärsetykseen, niin valitettavasti kaikki blogiin littyvä on jätettävä listan viimeiseksi... Töissä tapahtuu koko ajan ihan hirveästi ja mun kokemattomuus tarkoittaa sitä, että kaikki mun ylimääräinen energia menee siihen, että pohdin työjuttuja kuntoon ja yritän tehdä siellä parhaani. 

Tämä viikonloppu oli kuitenkin ihan superihana stoppi kaikelle mitä Porissa tapahtuu nyt. Hypättiin Olivian kanssa lauantaiaamuna bussiin ja hurautettiin Helsinkiin ystävien luokse. Pidettiin ihan kunnon Helsinki city viikonloppu, jossa tehtiin just niin Helsinkijuttuja kuin vain voi ja meistä pidettiin niin hyvää huolta! Launtaina shoppailtiin keskustassa ja käytiin Kämpissä English tea -kattauksessa, joka oli ihan superkiva kokemus! Lauantain suurinta huumaa lapsille oli se, että kuljettiin ihan jokaisella julkisen liikenteen ajoneuvolla millä mahdollista. Iso juttu muuten meille porilaisille, jotka ei olla kuljettu melkein kahteen vuoteen edes busseilla!
Sunnuntaina heräiltiin ja taas herkuteltiin sconsseilla ja herkkuhilloilla - jäi English teat vähän päälle, mutta se sopi oikein hyvin! Koska Elenan kanssa tykätään ruuasta ihan tosi paljon, niin on ihan luonnollista, että meidän treffailut pyörivät aina enemmän tai vähemmän  ihanan ruoan ympärillä. Keskipäivän jälkeen suunnattiin jälleen keskustaan ja suoraan Beijing8 -ravintolaan. Tilasin itseasiassa aika sokkona vaan kaikkea mistä ajattelin mun ja Olivian tykkäävään ja aika nappiin valitsinkin. Tosin voisin kuvitella, että ihan sama mitä olisin tilannut, niin nappiin olisi mennyt! Meidän koko viikonlopun highlight oli kuitenkin retki Happy Wafflesiin. Puhuttiin siitä koko viikonloppu ja luulen, että lapset maistoivat noi herkkuvohvelit jo sunnuntaiaamuna suussaan, koska asiasta oli puhuttu niin paljon. Olipa muuten herkku paikka ja ihana henkilökunta! Lapset nauttivat vohveleistaan (ja äidit ehkä ihan vähän myös..). 

Vitsi että Helsinki kohteli meitä hyvin. Olivia istahti bussiin ja sanoi "onpa harmi lähteä, kun oli niin kivaa". Tulin niin onnelliseksi ja olen vielä ainakin yhden ison halin velkaa meidän hosteille. Rentoa hengailua, lasten leikkiä, ihania muistoja ja ihan parasta Helsinkitutkimista ja -syömistä!! Odotan jo niin innolla meidän seuraavaa reissua Helsinkiin ja niitä seuraavia ihania ravintolakokemuksia ja sit toi lasten ystävyys. He ovat olleet ystäviä ihan ekoista hetkistä lähtien ja sen jonkin siteen kyllä huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti