35+ KUVAA LAPISTA

keskiviikko 4. huhtikuuta 2018
Jaksoitko katsoa kuvat loppuun? Ei väliä, koska mä olen edelleen ihan pää pilvissä meidän lomareissusta Lappiin. En tiedä mikä teki tästä lomasta jotenkin erityisen hyvän, mutta aurinkoiset kelit, papan mieletön lastenhoitoapu, luistavat sukset, Olivian onnellisuus ja loman tarve varmasti ainakin edesauttoivat täydellisen loman syntymistä - haha. Automatkat menivät lähes täydellisesti, vaikka matkaa tehtiin sekä meno- että tulomatkalla 14 tuntia. Ainoat vinkit pitkiin automatkoihin ovat: lapset eri autoihin, ei pysähdyksiä, kun lapsi nukkuu ja tabistä seikkailukonetta/youtubea. 

Otettiin hienojen kelien vuoksi ihan koko viikon hissiliput ja miten mieletöntä olikaan, kun saatiin laskea Olivian kanssa isot mäet ja kaikki. Kerran ylitettiin yhdessä tunturikin - tätä on niin odotettu!! Vielä kun saataisiin tuo juniorikin mukaan, ehkä ensi vuonna?? Säät todellakin hellivät meitä ja mietin niin monta kertaa joka päivä, että vitsi miten onnekkaita me ollaan, kun päästään joka vuosi tänne maailman yhteen kauneimmista ja siisteimmistä paikoista. Kivaa on myös, kun saadaan jakaa mökkiä rakkaiden kanssa. Yhdeksi yöksi saatiin Elias ja Laura meidän kanssa mökkeilemään ja pari yötä sitten taas Sofia ja Pauli oli siellä meidän kanssa. Lasketeltiin porukalla ja keksittiin kaikkea kivaa yhteistä tekemistä. Paisteltiin muurinpohjalettuja, piiloteltiin pääsiäismunia, saunottiin, syötiin poroa ja lammasta, ulkoiltiin ja nautittiin monen monta herkkukaakaota. Pääsiäistä vietettiin munajahdin ja lammaspaistin verran, no taidettiin me ihan vähän mämmiäkin maistella.

Mun täytyy myöntää, että siinä lasketellessani jättipitkää rinnettä länsirajalle, sanoin ihan ääneenkin Tuomakselle, että "multa voi viedä kaikki etelänmatkat, mutta näitä Ylläslomia ei saa meiltä ikinä viedä". Tuomas sanoi tallentaneensa mun lausahduksen, mutta tavallaan seison sen takana edelleen. Jos täytyisi valita pääsiäisenä etelänmatkan ja Ylläsreissun väliltä, niin kyllä perhe Markkula suuntaisin auton kohti Lappia ihan ilman mietintää edes. Olivia rakasti joka hetkeä ja kotiinpaluu teki hänellekkin aika tiukkaa. Joka päivä hän kysyy: "koska taas mennään Lapin mökille?"

Tämän loman siivellä jaksetaan koko perhe helposti sinne kesälomaan saakka. Ihanaa, kun voi vain olla onnellinen tästä ja katsella näitä kuvia, kun kunnon kevät antaa odotuttaa itseään <3


2 kommenttia:

  1. Ai miten tuttuja mietteitä! Ja ihanat kuvat tunnelmaa täynnä! Mä ja perhe mökkeillään Pyhällä, tänä sesonkina 4 viikkoa. Ei oo ihanampaa!♡

    VastaaPoista