TOIMINNALLISTA TELKKARIN KATSELUA

torstai 19. huhtikuuta 2018



Olen muutamaankin otteeseen kirjoitellut teille siitä, miten tykkään panostaa lasten lelujen materiaaleihin, kestävyyteen, turvallisuuteen, pitkäikäisyyteen sekä siihen, että niillä on joku opettavainen lisä leikkeihin. Voi sitä riemun määrää, kun minut valittiin PlanToysin brandilähettilääksi! Sain valita tuotteita heiltä meille leikkeihin ja täytyy sanoa, että taisin tehdä aika nappivalinnat. Vaikkakin täytyy sanoa, että PlanToysin leluilla ei kyllä voi oikein edes mennä vikaan. Meidän perheessä on leikitty jo yli neljä vuotta PlanToysin puisilla leluilla, joten varmasti voin sanoa, että me tiedetään mistä me puhutaan! 

Valitsin tällä kertaa toiminnallisia leluja lapsille ja vaikka ne ovatkin ns. isoja leluja, niin nehän sopivat ulkoisesti mihin tahansa sisustukseen. Tasapainolauta oli hitti ihan kuten arvasinkin! Olivia katsoo pikku2:sen tasapainoillen. Hän kääntelee lautaa ees taas, istuu, seisoo, makaa ja you name it sekä samalla katselee päivittäisen ohjelmansa. Mun mielestä ihan superjuttu siihen verrattuna kuin että istuisi sohvalla. Tokikin lapset kinastelevat siitä kumpi saa tasapainoilla laudalla, mutta mahtuivatpa ne siihen yhdessäkin. Lautaa voi muuten matolla myös vedellä, niin että joku on kyydissä - best! Tosi monikäyttönen "lelu" ja ihan lasten suosikki. 

En voinut vastustaa tuota keinuhevosta lainkaan. Niin materiaalia "säästetään omille lapsenlapsille". Ihana ja kaunis lelu, jonka päällä viihtyy niin meidän 1,5 kuin 5 -vuotiaskin. Meillä ei koskaan ole ollut keinuhevosta kotona ja nyt kun se on, niin tuntuu, että olis pitänyt olla jo aikasemminkin. Ohan tuo ihan superkaunis, laadukas ja pitkäikäinen lelu, joka tuo iloa pitkään ja monella tapaa. Ihan klassikko, joka on vaan tehty vielä astetta nätimmin. 

Brandilähettiläänä tulen julkaisemaan juttuja PlanToysin tuotteista pitkin kevättä ja kesää ja luulen, että teillekin on luvassa jotain kivaa! Lauantaina pääsen vielä viemään lapset leikkimään PlanToysin leikkialueelle (osastolla Kiddex 6p20) ja ehkä jopa hypistelemään ja ostelemaan leluja. Onko siellä paljon messuille lähtijöitä? Tämä on mun ensimmäinen kerta ja olen jotenkin ihan tosi innoissaan - tulee varmasti kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti