KOKO PERHEEN LEIKIT

torstai 24. toukokuuta 2018Ihan parasta lasten kasvamisessa on se, että heidän kanssaan voi oikeasti tehdä kaikenlaista. Lähes aina, kun tehdään jotain koko perhe yhdessä, Olivian suusta kuuluu: "kivaa, kun koko perhe tehdään yhdessä!". Paljon meidän lapset touhuavat toki erikseen vielä kaikenlaista, koska ikäero on huomattava, mutta on ollut silti ihana nähdä kuinka paljon he leikkivät myös yhdessä ja kuinka usein keksitään touhua koko perhe yhdessä. Yhteisiä leikkejä ovat enimmäkseen kaikki riehumisleikit (yleensä niissä myös minä tai Tuomas mukana), järjestelytouhut, tanssi ja sitten nämä "jumppahetket".

Esittelin PlanToysin brandilähettilään ominaisuudessa tasapainolaudan ja keinuhevosen jo aikaisemmin toiminnallista telkkarinkatselua -postauksessa ja ompa vaan edelleen ilo seistä omien sanojensa takana. Lapset viettävät pitkiä aikoja vuorotellen näiden lelujen kanssa. Välillä kiipeillään, tasapainoillaan ja vedetään toista perässä. Sitten taas välillä tapellaan siitä kumpi saa keinua hevosella ja sitten jo yhteistuumin hoidetaankin hevosrukkaa, jolloin tasapainolauta toimii hevosen lautasena. Nämä lelut ovat ainakin meillä taipuneet niin moneen juttun enemmän kuin oisin voinut ikinä kuvitellakkaan. Eikä se leikkiminen todellakaan ole jäänyt ainoastaan Olivian ja Sampan hommaksi, vaan ollaan ihan koko perhe tasapainoiltu ja temppuiltu yhdessä. 

Lisätietoja PlanToysi:lla on vaikka kuinka laaja valikoima erilaisia ekologisia, vastuullisesti valmistettuja, myrkyttömiä, turvallisia ja opettavaisia leluja ja niistä löytyy paljon lisää tietoa täältä ja sitten taas kaikki jälleenmyyjät, joilta PlanToysin leluja voi ostaa löytyy tästä. Kuten olen sanonut, niin meiltä löytyy näitä ihania puisia leluja vaikka kuinka paljon ja mihinkään en niitä vaihtaisi. Ihan aidosti luulen, että juuri PlanToysin puiset lelut ovat niitä, jotka säästän itselläni tuleville sukupolville ja ylpeänä annan ne sitten silloin eteenpäin.

ps. Ihan maailman parasta muuten kun meidän neliöt lisääntyivät taas lämpimien ilmojen myötä kertaheitolla, kun sain laitettua parvekkeen kesäkuntoon. Sinne lapset raahaavat aina lelunsa ja viettävät aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti