"EN AIO KÄYTTÄÄ KENKII ENNEN ELOKUUTA"

lauantai 2. kesäkuuta 2018
Mä ajattelin avata mun kulunutta kevättä työn osalta enemmänkin vielä omassa postauksessa. Nyt on pää hieman tyhjä. Olo on helpottunut, haikea, innostunut ja jotenkin niin onnellinen. Tänä keväänä olen hakannut päätäni seinään enemmän kuin koskaan, ollut ylpeä itsestäni ja oppilaistani, olen tuntenut todella isosti yhteenkuuluvuuden tunnetta työyhteisössä ja olen tajunnut, että olen kouluttautunut juuri siille alalle jossa haluan olla. 

En aloittanut opettajataivaltani helpommasta pestistä, mutta selvisin ja oppilaat selvisivät. Joka solullani toivon, että mun opettajaurani ensimmäiset oppilaat tulisivat pärjäämään elämässään ja löytäisivät paikkansa. Helppoa heillä ei tule olemaan, mutta toivottavasti sain annettua edes jotain eväitä jatkaa. Tämä oli iso vuosi minulle. Onnellisena lähden kesälaitumille ja syksylä jatkan opintojani jonka jälkeen vain taivas on rajana sille mitä opettajana haluaisin saavuttaa. 

Ihanaa kesä ja lomaa kaikille. Ihan suunnattomat onnittelut kaikille tänään vamistuville. Kun tekee töitä, voi saavuttaa mitä vain! <3 


4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! Vaikken opettaja olekaan, voin kuvitella miten moninaiset tunteet voi tuollaisen työrupeaman jälkeen olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo sitä se juuri on, ihan hetken. Luulen, että kohta ollaan lomatunnelmissa jo ihan 100%!

      Poista