KESÄLOMAN REALITY CHECKLIST

torstai 21. kesäkuuta 2018Ainakin minun lasten kanssa vietetyn kesäloman reality checklist. Olkaa hyvä: 

-  Mun lapset lomailevat aina melkein sen kolme kuukautta putkeen, niin jossain siinä tokan viikon aikana se lomahuuma unohtuu heiltäkin. 
- Lasten valvominen kostautuu aina ja se herääminen tapahtuu silti viimeistään kello 7.30. 
- Suomen merivesi on liian kylmää jopa (ainakin mun) lapsille. 
- Uusiin sadekelipeleihin ja -leluihin kyllästytään ekan kahden tunnin aikana huonojen kelien alkamisesta.
- Ruokaa pitää edelleen tehdä yhtä usein ja yhtä paljon. Siivoamisesta puhumattakaan. 
- Yhtäkään kirjaa et todellakaan ehdi lukea. 
- Allekirjoittaneenkin silmät painuu kiinni jo ennen kuin päivän viimeisen mm-pelin tuomarin pilli soi pelin päättymisen merkiksi. 
- Seesteisten kesäkuvien eteen pitää tehdä ihan älytön duuni. Ainakin 90% kerroista se on melkoisen ähellyksen takana. 
- Kaikki tavarat pitää kantaa joka paikkaan mukaan aina. Takit, uikkarit, pipot ja lippikset, saappaat, sandaalit ja kurahousut. Kaikki ja jokapaikkaan. 
- Tekemisen ideapankki tyhjenee pikkuhiljaa. 
- Hemmottelusauna mutanaamioineen odottaa yhä sopivaa hetkeä. Mökkisaunailu on nimittäin sitä, kun noin 40 asteessa heitellään löylyä, koska ovi on koko ajan auki ja Samuel roiskii jääkylmää kaivosvettä suoraan meidän päälle. 
- "Äitii" kuuluu öööö, niin moneen kertaan päivän aikana, etten osaa edes laskea. 
- Onko joku äiti-ihminen onnistunut joskus ottamaan kesälomallaan aurinkoa?? 

Meillä on oikeasti ollut ihana loma ilman mitään tarkkoja aikatauluja ja ollaan saatu kyllä nukkuakkin aika hyvin, mutta onhan tämä lomaileminen niin eri asia kahden lapsen kanssa kuin ennen lapsia. Juuri naureskeltiin Tuomaksen kanssa kaikelle sille mitä me tehtiin lomillamme ennen lapsia. Täytettiin ristisanaKIRJOJA kilpaa, luettiin useita kirjoja, pelailtiin Aliasta eri kielillä ja mitä vielä. Hahaha, tuo kuulostaa vaan niin kaukaiselle ja ehkä ihan välillä vähän houkuttelevallekin, vaikka en tästäkään vaihtaisi mitään. 

Olen jo aiemmin kirjoitellut brand reppinä PlanToysin ihanista leluista ja meidän kokoelma lisääntyi vielä tällä kuvien ihanalla minigolf -setillä. Setti mahtuu tuonne kassiin ja sitä on helppo kuljetella mukana vaikka piknikille tai juuri mökille mihin mekin se tuotiin. Pelaaminen sujuu jo molemmilta lapsilta ja edelleen on ihanaa tarjota lapsille käyttöön leluja, jotka ovat turvallisia heille itselleen sekä luonnolle. Materiaaliltaan tämä minigolf -setti on kevyttä, luontoystävällistä kumipuuta ja värit ovat peräisin myrkyttömistä kasviväreistä. Näillä leluilla leikitään varmasti pitkään ja kestävyys ei satavarmasti tule olemaan ongelma. Meidän leluhyllyt ovat täynnä PlanToysin kivoja ja ihanan näköisiä leluja eivätkä ne varmasti jää tähän. Listan PlanToys -lelujen jälleenmyyjistä löytyy täältä

Ihan ihan pian on juhannus! Harmi, että kelit eivät todellakaan suosi, mutta pidetään se juhannusfiilis silti korkealla. Mansikkakakkua, skumppaa, saunaa ja kylmää merivettä - best! Tällä PlanToys minigolf -setillä voi myös leikkiä sisällä, joten pistänpäs nyt juhannuksen kunniaksi superkivan leluarvonnan @aijaii -instagram tilin puolelle! Sinne siis pikimmiten osallistumaan - tämä on kesän must have lelu ehdottomasti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti