KAKSIVUOTIAALLENI

tiistai 25. syyskuuta 2018Haluan, että tiedät, että jokaikinen kerta, kun nauratat meitä maailman hassuimmilla jutuillasi, minun sydämeni valtaa ihan mieletön lämpö. Haluan, että tiedät kuinka kaikki uhkarohkeat temppusi saavat  sydämeni pysähtymään, mutta puren huulta ja annan sinun kokeilla rajojasi. Haluan, että tiedät kuinka jokainen antamasi halaus, naaman vetäminen jättisuureen pusuun ja pötköttely kainalossa antavat mulle voimaa jokaisena päivänä. Haluan, että tiedät, että tunnen niin suurta ylpeyttä, kun päiväkodin hoitajat jaksavat kehua sinua maasta taivaaseen. Haluan, että tiedät kuinka maailman valloittavin puhetyyli sinulla on ja kuinka hurmaava olet juttujesi kanssa. Haluan, että pysyt aina noin rohkeana ja päättäväisenä, vaikka se joskus olisikin hankalaa. Haluan, että tulet aina olemaan yhtä ihana ja rakastava pikkuveli kuin nyt olet etkä ikinä lakkaa ihailemasta rauhallista ja järkevää siskoasi, joka on aina valmis auttamaan sinua. Haluan sinun aina pysyvän tuollaisena suloisena pilkesilmäisenä poikana, joka rakastaa ihan jokaista läheistä ihmistä ehdoitta ja täydellä sydämellä. Haluan, että tiedät kuinka tärkeä meille olet ja kuinka meidän perhe tarvitsee juuri sinunlaisen suloisen ihmisen.

Toivon, että saan rutistaa sinua vielä vanhanakin ja pyöritellä silmiä kilpaa, jonka jälkeen nauraaräkätetään useita minuutteja. Toivon, että jaksat pitää puoliasi yhtä hanakasti vielä silloinkin, kun siihen todella tulee tarve. Toivon, että saat aina olla rauhassa se liikkuva ja aktiivinen tyyppi ja tehdä juuri sitä mistä sinä nautit. Toivon, että tiedät kuinka kiitollisia olemme sinusta jokainen päivä ja kuinka nautimme seurata sinun kasvua ensin vauvasta taaperoksi ja nyt hiljalleen isoksi pojaksi. Toivon, ettet ikinä lakkaa nauramasta niin kuin nyt ja ettet ikinä unohda tuota vekkulimaista suhtautumista kaikkeen. Toivon, ettet ikinä hävitä haluasi oppia asioita, vaan jatkat sitkeästi kuten tähänkin asti huolimatta siitä mitä eteesi tulee. Toivon, ettet ikinä lakkaa opettamasta minua ja isääsi siitä millainen sinä olet ja millaisia vanhempia meidän pitää olla.

Kulunut vuosi on mennyt kuin siivillä ja sunnuntaina sinä täytit jo kaksi vuotta. Katselin vuodentakaisia kuvia ja en voi käsittää miten iso poika meillä asuu. Olet mielettömän taitava niin monessa asiassa ja puheensorinasi on jotain maailman liikuttavinta. Olen niin onnellinen ja kiitollinen kaksivuotiaan äiti, sinun äitisi, ja vaikka uhma on rankkaa, niin naurulla ja rakkaudella siitä kaikesta aina selvitään. Olet meille maailman rakkain - älä ikinä unohda sitä. Sinun vuoksesi meidän perhe on täydellinen.4 kommenttia: