MINDEMPTYNESS

lauantai 10. marraskuuta 2018


Olen tuijotellut tätä ruutua useampana iltana samalla tavalla kuin tuijottelen meidän kodin tyhjiä seiniä. Mulla on nyt jotenkin todella sellanen luovuuden blokki ja inspiraatio on kokonaan hukassa. Ihan kaikessa. Kotona alkaa pinnat olemaan aikalailla valmiit Samuelin huonetta lukuunottamatta, mutta silti sisustaminen jotenkin tökkii. Luulin innostuvani ihan kympillä ja täyttäväni heti kaikki seinät ja hyllyt täyteen mun lempparijuttuja. Olen pyöritellyt kymmeniä viherkasveja ja erilaisia ruukkuja ja mikään ei sovi mihinkään ja mun visiot ovatkin kaikki jotenkin pettymys. Yksikään taulu ei ole löytänyt tietään mihinkään ja valokuvatkin on kaikki varastossa. Kahdet jouluvalot keksin jo laittaa paikoilleen, mutta esimerkiksi ulos en keksi millään, että mitä laittaisin ja mihin. Jotenkin instan, blogien ja pinterestin selailu kyllästyttää ja väkisin inspiroituminen tökkii. Todellakin tiedän tyylini ja tiedän mistä pidän, mutta tottakai rahanpuute ja sellainen visioiden toteuttaminen on ajoittain todella hankalaa.

Intoilen joulua ja kaikkia näitä juhlia ja suunnitelmia mitä meillä on vielä tälle vuodelle ja odotan joulua (valmiissa) kodissa todella paljon. Meillä alkaa joululoma lasten kanssa jo kuukauden päästä ja odotan sitä ihan hurjana ja uskon, että päivät lasten kanssa inspiroivat minua enemmän kuin kirjojen lukeminen aamusta iltapäivään. Unohtelen paljon asioita ja tuplabuukkailen koko ajan ja jotenkin teen arjesta paljon hektisempää kuin sen oikeasti tarvisikaan olla. Tällä hetkellä opiskelu, koti ja tämä arki ja pimeys ei inspiroi, vaikka kuinka haluaisin olla taas oma luova itseni! 

Kuva on Olivian huoneesta ja tähän inspis oli saatu jo kesällä, mutta nyt en enää osaakaan oikein jatkaa sisustamista. Ihan hullun tyytyväinen olen tuohon ja siitä tuli juuri niin ihanan raikas ja ilmava kuin olin ajatellutkin. Olivia on vain niin maailman tyytyväisin uuden pöytänsä kanssa eikä malta edes nostaa katsettaan siinä touhutessaan inspiroidakseen minua jatkamaan sisustusta. Ehkä se siitä pikkuhiljaa muotoutuu ja valmistuu, mutta sitten kun kuvaan astelee vielä se "pitäisi olla valmista jo eilen"-tyyppi niin mikään ei onnistu tai tunnu riittävän. 

Nyt ottaisin siis kaikki vinkit mielelläni vastaan siitä, että mistä sinä löydät inspiraation lähteet? Mikä saa sun mielen luovaksi ja mistä luovuus kumpuaa? Vai onkohan mulla vaan sellainen pieni kaamosmasennus päällä.. Mikä siihen auttaisi? Mietin myös, että onko mun kyllästyminen remppaamiseen ja pähkäilyyn esteenä sille, että näkisin ne visiot ja jaksaisin toteutella niitä? Ilmottauduin mindfulness -tutkimukseen innolla, mutta unohdin täyttää aloituskyselyn ennen määräaikaa ja sekin meni puihin. Auttaako mindfulness -harjoitukset? Millaiset? Nyt olisin todella innostunut saamaan mieleni jonkinlaiseen zen -tilaan ja harjoittelemaan asioiden järjestelyä paremmin. Kaikki vinkit teiltä otetaan siis innolla vastaan. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! Inspiroitukaa ja inspiroikaa kaikkia ympärillänne <3


2 kommenttia:

  1. Hei! Kannattaisiko miettiä ja kuunnella mistä asioista Olivia pitää ja innostuu? Älä turhaan stressaa ainakaan lapsen huoneen kanssa. Lasten huoneet, kun tuntuvat täyttyvän ihan itsekseen. Varmasti eteesi tupsahtaa yhtä sun toista ihanaa, jonka huomaat olevan just ihana juttu tytön huoneeseen. Ainakin alku on tosi hyvännäköinen ja ajaton perusta, johon varmasti löytyy kivaa taulua, työvalaisinta ym. Tosin mikäpä olen neuvomaan. Oma työ/vierashuoneemme on ollut vuosikausia ihan sisustamaton, kun odotan sitä ideaa. Ongelma ei ole tyhjä huone vaan kuinka saisin muokattua sisustusta edes osaa vanhaa kalustusta hyödyntämällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa ja just näin tehdäänkin! En silti oikein saa niitä asioita pois mun päästä - ärsyttävää! Ei sille vaan voi mitään, kun luonne on ”hetikaikkimullenyt”.

      Poista