LOMAMOOD

keskiviikko 19. joulukuuta 2018No hellou täältä joululomien uumenista. On ollut kyllä ihanaa olla käyttämättä aivoja monta päivää putkeen. Kyllä se loma vaan tuntuu lomalta, kun arki on niin kiireistä ja hommat vaativia. Tätä lomafiilistä on ehdottomasti nostattanut tuo i h a n mieletön lumimaisema sekä meidän lomanaloitus viikonloppu Helsingissä. Mulla kävi yhden tosi tärkeän tentin arvosana risomaan ja kävin sen vielä pikaiseen uusimassa ennen lomaa enkä saanutkaan tuloksia heti ja jäihän se vaivaamaan tottakai. Parhaiden ystävien ja perheen kanssa vietetty chilli viikonloppu ihanan jouluisessa Helsingissä teki tehtävänsä ja lomamood löytyi tosi nopeasti. Tuomaan markkinat, jouluinen ja hieman luminen Helsingin keskusta, karuselli, joulupukki, burgerjointin hampparit, chillailu ystävien kanssa ja wait for it... yhdeksään asti nukuttu aamu, (varmaan Samuelin ensimmäinen ikinä)! Unohtamatta sitä miten fiiliksissä meidän lapset oli pelkästään metrosta ja ratikasta.

Me ollaan lasten kanssa ulkoiltu (paljon), kierrelty kaupungilla, kasattu piparitalo, leikitty ja pelailtu, siivottu (paljon) ja muuten vaan menty busseilla, koristeltu kotia ja lepäilty. On ollut kyllä ihanan rentoa olemista ja sitä me ihan jokainen kaivattiin, lapsetkin. Huomenna ollaan ihan vaan kotona, tehdään kuusi pizza ja ulkoillaan. Hei huomenna vähän tuun laittamaan teille vähän joulujuttuja ja ehdottomasti kuva ttän vuoden pakettihommista. Nyt meen siis vähän paketoimaan ja ehkä pari Greyn Anatomiaa siihen päälle. Best!

Onks teillä pakettihommat jo tehty? Onko joulustressi löytänyt teille vai onko kaikki ihan smooth ja valmista viiden yön päähän? Meillä on aika hyvällä mallilla kaikki ja tää odottelu on nyt enää vaan ja ainoastaan kivaa <3 Ja hei heittäkää teidän suosikki joululeffat (lasten ja aikuisten) tänne kommentteihin, koska ensi viikonloppuna me katsellaan niitä ja monta! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti